Wayfinding-koncepter til alle formål

Modtager din bygning 40 besøgende om dagen - eller er det nærmere 4.000? Vi har udarbejdet løsninger og koncepter til begge formål!

icon_600x600_wayfinding

Wayfinding

Når 4.000 studerende skal skifte undervisningslokale på blot 10 minutter, uden at der opstår kø, er der behov for en gennemtænkt wayfindingplan – men der er også behov for overskuelighed når din gæst besøger din virksomhed.

Hos Momentum leverer vi gennemførte løsninger, så flowet i dit hus fungerer optimalt, og dine gæster og besøgende kan finde rundt uden besvær.

Wayfindingkoncepter til alle formål

Vi har gennem flow- og adfærdsanalyser udviklet wayfindingkoncepter til både hospitaler og universiteter, men vi leverer også wayfindingskoncepter til lejligheds- og boligprojekter.

Ens for alle projekter er, at trafikken gennem bygningerne skal foregå så enkelt og intuitivt som muligt, og det er her wayfindingen møder sit kompleks:

Navigationen gennem en bygning skal være klar og tydelig, men den må ikke tage opmærksomheden fra byggeriet.

Alle bygninger er forskellige, og vi har stor respekt for deres udtryk: Vi indtænker design, udformning og brug i én og samme løsning, så pyloner, henvisningsskilte, skilteplaner og skilteløsninger har en tydelig rød tråd, der bidrager til byggeriets arkitektur.

Wayfindin_aau

Et dybdegående kendskab til byggebranchen

Byggeprojekter kan være store og komplekse – og her er der ofte brug for en fleksibel løsning.

Gennem flere års samarbejde med bygherrer i hele landet, har vi oparbejdet et stærkt kendskab til processerne, og vi har derfor også forståelse for, at der gennem byggeprocessen er behov for midlertidig skiltning, hvortil vi har udarbejdet dynamiske standardløsninger i form af informationstavler, byggepladsskilte og sikkerhedsskilte.

Wayfinding_odeon2
Wayfing_odeon

...og vores produktion kan følge med!

Vores maskinpark i produktionen er gennem årene blevet oprustet i sådan en grad, at vi varetager alle former for skiltning og wayfindingløsninger
- også blindskift til skiltning for blinde og svagtseende.