Lad dit brand skinne igennem!

Føl dig hjemme i dine lokaler! Vi hjælper dig med at overføre din visuelle identitet til dine lokaler og kontormiljøer.

icon_600x600_udsmykning

Visuel indretning

Et facadelogo eller facadeskilt viser forbipasserende, hvem der hører til i bygningen.

Alt efter din virksomheds størrelse, hjælper din effektive wayfinding med at føre din gæst frem til dit velkomstområde, men har du herfra tænkt over, hvilket indtryk du gerne vil give din besøgende?

En løsning der er jeres

Dine kunder kender sikkert dit brand og din grafiske identitet, men kan de føle det, når de træder ind i din bygning?

Vi har mere end 40 års erfaring inden for grafisk indretning af domiciler, kontorer og lokaler, og sætter en ære i at udarbejde en løsning der synliggør jeres virksomheds DNA for både kunder og ansatte.

Vi bringer visuel værdi ind i jeres bygning med en løsning, der er jeres.

Good-Mood2

Liv på vægge og glas

Dekoration af glasvægge hjælper til at opretholde diskretion uden at gå på kompromis med lysindfaldet. I form af UV-print på tapet, kan vægdekorationer bidrage til, at der skabes ”visuelt luft” i mindre lokaler, men tapetløsninger kan også bruges til at skabe ”liv” på væggene i større lokaler.

Vi udformer gerne en specialløsning, men kan også tage udgangspunkt i en bred vifte af standardløsninger inden for lyslogoer, lysskilte, udhængsskilte og foliedekorationer, hvor vi tilfører din virksomheds grafiske identitet.

Udsmykning_03
Udsmykning_02

Det gode arbejdsmiljø

Vi tager højde for jeres lokaler, deres omgivelser og udformer en kontorudsmykning, hvor der også kan tages højde for akustik og støjneddæmpning, der særligt er relevant i store lokaler, så der bidrages til et godt arbejdsmiljø.

Ligeledes tager vi også højde for udefra kommende faktorer så som sollys, og har en bred vifte af løsninger inden for solafskærmning, vinduesfolie og solfilm.

AMJ_design

"Vi hælper dig hele vejen med dit projekt - fra idé til færdig løsning"
Anders M. Jørgensen / Rådgiver

Hvad skal vi hjælpe dig med?

Tøv ikke med at tage kontakt til os - vi glæder os til at hjælpe dig!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.