Design og løsning
der går hånd i hånd

Med design- og produktionsafdeling under ét og samme tag
er der bogstavlig talt aldrig langt fra tanke til handling!

icon_600x600_grafik

Design

Tænk design, tænk løsning – og tænk så design igen!

Hos Momentum indledes den grafiske proces altid det samme sted: i vores materialebibliotek.

Vi designer med øje for et brugbart og funktionelt slutprodukt – som rent faktisk også kan produceres uden diverse uforudsete omkostninger under produktionen – vi kalder det den røde tråd mellem teori og praksis.

Det bedste afsæt fra idé til virkelighed

Hos Momentum forbinder vi teori og praksis!

Vores arkitekter og designere har en unik mulighed for at teste idéer og materialevalg, da produktionen ligger under samme tag.

Vi designer med andre ord ud fra et afsæt, som vi ved fungerer i praksis – på den måde undgår vi designmæssige blindgyder, hvor en idé i værste tilfælde kan skabe en særdeles tung økonomisk udgift under produktionen.

sp2

Et hus fyldt med kreativ sparring

Den daglige sparring mellem den kreative og praktiske afdeling bidrager til et stærkt materialekendskab:

Der designes med andre ord ikke blot ud fra kreativitet og gode idéer, men også ud fra hvilket materialer og produktionsmetoder, der ikke blot giver det bedste resultat, men også den bedste proces.

twltw
Kontordeko

...og idéerne er mange!

Vi tager højde for jeres lokaler, deres omgivelser og udformer en kontorudsmykning, hvor der også kan tages højde for akustik og støjneddæmpning, der særligt er relevant i store lokaler, så der bidrages til et godt arbejdsmiljø.

Ligeledes tager vi også højde for udefra kommende faktorer så som sollys, og har en bred vifte af løsninger inden for solafskærmning, vinduesfolie og solfilm.