Woods

Visuel identitet og wayfinding
i et fleksibelt kontormiljø

Woods driver gennemtænkte kontorhoteller og kontorlejemål med lokaler til virksomheder i alle størrelser – fra start-ups til etablerede.

Til den imponerende bygning Augusthus i København har vi udformet wayfinding – bl.a. med niveauer i supergrafik placeret på elevatortårnets rå beton.

Til kontorer og mødelokaler op gennem bygningen har vi udformet glasgrafik og diskretionsfolie. Løsningen er udført i cirkler med varierende størrelser, der giver et spil i grafikken og bidrager med liv til kontorgangene.

Ved hovedindgangen og interne kerneområder, er der placeret lyslogoer, der henleder opmærksomheden mod serviceområdet, når besøgende træder ind i bygningen.

Med et moderne industrielt udtryk i både wayfindingen og skiltningen understøttes Woods visuelle identitet – både inde som ude.

House of Industry

I 2021 åbnede det nye House of Industry i Viborg, der sammenkæder både skoler, iværksætteri og erhverv. Til hele bygningen har vi designet grafisk udsmykning og wayfinding med kobling mellem det rå industrielle og det moderne minimalistiske. Vi har videreført bygningens karakteristiske rørføringer i den visuelle indretning på både vægge og […]

UNITY Aarhus

Den imponerende bygning UNITY Aarhus består af 652 lejligheder og en lang række fællesfaciliter, hvortil vi har udformet visuel indretning og wayfinding. Omkring bygningen ledes gæster rundt via pyloner og lysskilte, der leder mod hovedindgangen. Wayfindingen fortsætter indenfor i en piktogram-serie, der er special-designet til UNITY. Som en kombination mellem […]

Guldboxen

I sensommeren 2023 åbnede Nykøbing Falster Hallens nye mulithal, Guldboxen, hvortil vi har udført wayfinding og visuel indretning. På ruderne omkring bygningen er der udført vertikal glasgrafik inspireret af bygningens facade, hvorpå der også er monteret hallens nye logo. Inde i bygningen er der placeret sektionsoversigter i to typer akryl, […]