UNITY Aarhus

Visuel identitet og wayfinding
mellem 652 lejligheder

Den imponerende bygning UNITY Aarhus består af 652 lejligheder og en lang række fællesfaciliter, hvortil vi har udformet visuel indretning og wayfinding.

Omkring bygningen ledes gæster rundt via pyloner og lysskilte, der leder mod hovedindgangen. Wayfindingen fortsætter indenfor i en piktogram-serie, der er special-designet til UNITY.

Som en kombination mellem wayfinding og visuel indretning, er der flere steder i bygningen opsat store oversigtskort i filt, hvorpå gæster kan orientere sig.

Ved mødelokaler og glasruder er der monteret diskretionsfolie inspireret af cirklerne fra bygningens arkitektur.

Fortsætter man op til gangarealerne omkring lejlighederne, er der opsat vægdekorationer, der hver har et tema omkring bygningen eller Aarhus by.

Bevæger man sig ned i kælderen har bygningen bl.a. sit eget fitness-rum, hvortil vi har udført statements i akryl, og har man mod på det, kan man tage det nærliggende trappetårn, som er omdannet til en løbebane med motiverende tekster, der leder op til 7. etage.

House of Industry

I 2021 åbnede det nye House of Industry i Viborg, der sammenkæder både skoler, iværksætteri og erhverv. Til hele bygningen har vi designet grafisk udsmykning og wayfinding med kobling mellem det rå industrielle og det moderne minimalistiske. Vi har videreført bygningens karakteristiske rørføringer i den visuelle indretning på både vægge og […]

UNITY Aarhus

Den imponerende bygning UNITY Aarhus består af 652 lejligheder og en lang række fællesfaciliter, hvortil vi har udformet visuel indretning og wayfinding. Omkring bygningen ledes gæster rundt via pyloner og lysskilte, der leder mod hovedindgangen. Wayfindingen fortsætter indenfor i en piktogram-serie, der er special-designet til UNITY. Som en kombination mellem […]

Guldboxen

I sensommeren 2023 åbnede Nykøbing Falster Hallens nye mulithal, Guldboxen, hvortil vi har udført wayfinding og visuel indretning. På ruderne omkring bygningen er der udført vertikal glasgrafik inspireret af bygningens facade, hvorpå der også er monteret hallens nye logo. Inde i bygningen er der placeret sektionsoversigter i to typer akryl, […]