UNITY Aarhus

Visuel identitet og wayfinding
mellem 652 lejligheder

Den imponerende bygning UNITY Aarhus består af 652 lejligheder og en lang række fællesfaciliter, hvortil vi har udformet visuel indretning og wayfinding.

Omkring bygningen ledes gæster rundt via pyloner og lysskilte, der leder mod hovedindgangen. Wayfindingen fortsætter indenfor i en piktogram-serie, der er special-designet til UNITY.

Som en kombination mellem wayfinding og visuel indretning, er der flere steder i bygningen opsat store oversigtskort i filt, hvorpå gæster kan orientere sig.

Ved mødelokaler og glasruder er der monteret diskretionsfolie inspireret af cirklerne fra bygningens arkitektur.

Fortsætter man op til gangarealerne omkring lejlighederne, er der opsat vægdekorationer, der hver har et tema omkring bygningen eller Aarhus by.

Bevæger man sig ned i kælderen har bygningen bl.a. sit eget fitness-rum, hvortil vi har udført statements i akryl, og har man mod på det, kan man tage det nærliggende trappetårn, som er omdannet til en løbebane med motiverende tekster, der leder op til 7. etage.

Schaub Parken

I Esbjerg er Schaub Parken ved at blive opført – et nyt, grønt og bæredygtigt boligområde bestående af ejendomme, der bygges i flere etaper, og kommer til at indeholde både erhverv, almene- og private boliger. Vi har udformet en komplet wayfindingplan for hele det kommende område med udgangspunkt i projektets […]

AAU SUND

I 2023 åbnede Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, AAU SUND, hvortil vi har leveret wayfinding og grafisk indretning. Det dagelige flow gennem huset består af flere forskellige brugergrupper bestående af bl.a. studerende, undervisere, forskere og gæster, hvilket stiller store krav til wayfindingen, så trafikken ledes ubesværet gennem bygningen. Ved hovedindgangen finder husets […]

House of Industry

I 2021 åbnede det nye House of Industry i Viborg, der sammenkæder både skoler, iværksætteri og erhverv. Til hele bygningen har vi designet grafisk udsmykning og wayfinding med kobling mellem det rå industrielle og det moderne minimalistiske. Vi har videreført bygningens karakteristiske rørføringer i den visuelle indretning på både vægge og […]