Tinghallen

Musikhistorien vækkes til live på væggene

Tinghallen i Viborg er byens kulturelle epicenter med både messer, arrangementer, shows og koncerter. Momentum har udarbejdet og leveret komplet wayfinding og visuelt koncept med hyldest til både nationale og internationale kunstnere.

Byggeriet er nyrenoveret, lyst og moderne og som kontrast, er det visuelle koncept udformet med rustikke undertoner. Vægdekorationerne er inspireret af de klassiske reklamesøjler med flere lag plakater. Tapetet er derfor udført med illusionen af, at der flere steder er revet hul i materialet, hvilket er blevet brugt til at fremhæve enten sangtekster, billeder eller personer.

Foruden den store sal råder Tinghallen også over restaurant og barer. I “Bowie Bar” kan gæster betragte tekster og akkorder, der springer frem på væggene. Derudover kan en plade produceret i XL-format nærstuderes sammen med resten af den farvefulde supergrafik.

Rundt om hjørnet ligger indgangsområdet til Tinghallens “Piano Man Restaurant”. Her pryder tekst og akkompagnementet væggen i flot samspil med logo udført i udskåret messing.

Forsættes der op på første sal, kommer man til “Upstairs Bar”, hvor væggene ligeledes er prydet med milesten fra musikhistorien. Baren ligger op ad den store sal, hvorfor der flere steder er revet et “grafisk hul” i tapetet med illusionen af, at man ser ind til publikummet.

Bygningen ligger i forbindelse med både hotel, konferencelokaler, bowlingcenter og et spillested. En overskulelig wayfinding er derfor blevet udarbejdet, der bidrager til det rustikke koncept med væg- og nedhængsskilte udformet som stålbjælker i samme stil, som er brugt ved opførelsen af bygningen.

Et veludført projekt, med så mange detaljer, at man umuligt kan fange dem alle ved blot ét besøg.

vimeo-video-thumbnail

Markusgården

I Øgadekvarteret i Aalborg ligger det nyopførte plejehjem, Markusgården, hvor Momentum-design har udført visuel indretning, skiltning og komplet wayfinding med udgangspunkt i arkitekturens farver og materialevalg. Ved ankomst til området bliver besøgende via pyloner ledt videre til hovedindgangen, hvor oversigtsskilte og velkomsttekst er udført i egetræ, der som materiale også …

Markusgården Læs videre »

Ipart og Washbox

Ipart og Washbox laver ”plug-and-play” tankstationer og vaskehaller – modulære og præfabrikerede løsninger, der bidrager til en hurtig montering hos kunden. Inspireret af turen til tankstationen og vaskehallen har vi udformet og leveret grafisk koncept til deres kontorer og produktion i Hammel. Diskretionsfolie på glas og ruder omkring kontorer og …

Ipart og Washbox Læs videre »

Tinghallen

Tinghallen i Viborg er byens kulturelle epicenter med både messer, arrangementer, shows og koncerter. Momentum har udarbejdet og leveret komplet wayfinding og visuelt koncept med hyldest til både nationale og internationale kunstnere. Byggeriet er nyrenoveret, lyst og moderne og som kontrast, er det visuelle koncept udformet med rustikke undertoner. Vægdekorationerne …

Tinghallen Læs videre »