Tinghallen

Musikhistorien vækkes til live på væggene

Tinghallen i Viborg er byens kulturelle epicenter med både messer, arrangementer, shows og koncerter. Momentum har udarbejdet og leveret komplet wayfinding og visuelt koncept med hyldest til både nationale og internationale kunstnere.

Byggeriet er nyrenoveret, lyst og moderne og som kontrast, er det visuelle koncept udformet med rustikke undertoner. Vægdekorationerne er inspireret af de klassiske reklamesøjler med flere lag plakater. Tapetet er derfor udført med illusionen af, at der flere steder er revet hul i materialet, hvilket er blevet brugt til at fremhæve enten sangtekster, billeder eller personer.

Foruden den store sal råder Tinghallen også over restaurant og barer. I “Bowie Bar” kan gæster betragte tekster og akkorder, der springer frem på væggene. Derudover kan en plade produceret i XL-format nærstuderes sammen med resten af den farvefulde supergrafik.

Rundt om hjørnet ligger indgangsområdet til Tinghallens “Piano Man Restaurant”. Her pryder tekst og akkompagnementet væggen i flot samspil med logo udført i udskåret messing.

Forsættes der op på første sal, kommer man til “Upstairs Bar”, hvor væggene ligeledes er prydet med milesten fra musikhistorien. Baren ligger op ad den store sal, hvorfor der flere steder er revet et “grafisk hul” i tapetet med illusionen af, at man ser ind til publikummet.

Bygningen ligger i forbindelse med både hotel, konferencelokaler, bowlingcenter og et spillested. En overskulelig wayfinding er derfor blevet udarbejdet, der bidrager til det rustikke koncept med væg- og nedhængsskilte udformet som stålbjælker i samme stil, som er brugt ved opførelsen af bygningen.

Et veludført projekt, med så mange detaljer, at man umuligt kan fange dem alle ved blot ét besøg.

Tranekollegiet

I Risskov ligger det nye Tranekollegie, hvortil vi har udformet  wayfinding og visuel indretning. Kollegiet består af nye boliger, som er bygget sammen med nyrenoverede lokaler på området. For at lette beboeres og særligt gæsters færden på området, er wayfindingplanen inddelt efter farvekoder, der også bruges i den interne wayfinding. …

Tranekollegiet Læs videre »

Åhuset

Midt i Aalborg ligger det nybyggede lejlighedskompleks, Åhuset, hvortil vi har udformet visuel indretning og wayfinding. I samarbejde med Aalborg Stadsarkiv er gamle bykort og historiske billeder fra byen blevet udvalgt. Materialet er printet på filt, der med sin lidt grove struktur bidrager til den historiske stemning på billederne, der …

Åhuset Læs videre »

Godsbanekollegiet

I Aarhus Centrum ligger det nybyggede Godsbanekollegiet, hvor vi har udført wayfinding, skiltning og visuelt koncept. Kollegiet ligger på byens gamle godsbaneområde, hvortil den visuelle indretning har flere referencer. Ved ankomsten træder besøgende ind på “Study Street”, der forbinder alle fællesområderne. Herfra er der bl.a. adgang til studielokale, opholdsrum og …

Godsbanekollegiet Læs videre »