Tinghallen

Musikhistorien vækkes til live på væggene

Tinghallen i Viborg er byens kulturelle epicenter med både messer, arrangementer, shows og koncerter. Momentum har udarbejdet og leveret komplet wayfinding og visuelt koncept med hyldest til både nationale og internationale kunstnere.

Byggeriet er nyrenoveret, lyst og moderne og som kontrast, er det visuelle koncept udformet med rustikke undertoner. Vægdekorationerne er inspireret af de klassiske reklamesøjler med flere lag plakater. Tapetet er derfor udført med illusionen af, at der flere steder er revet hul i materialet, hvilket er blevet brugt til at fremhæve enten sangtekster, billeder eller personer.

Foruden den store sal råder Tinghallen også over restaurant og barer. I “Bowie Bar” kan gæster betragte tekster og akkorder, der springer frem på væggene. Derudover kan en plade produceret i XL-format nærstuderes sammen med resten af den farvefulde supergrafik.

Rundt om hjørnet ligger indgangsområdet til Tinghallens “Piano Man Restaurant”. Her pryder tekst og akkompagnementet væggen i flot samspil med logo udført i udskåret messing.

Forsættes der op på første sal, kommer man til “Upstairs Bar”, hvor væggene ligeledes er prydet med milesten fra musikhistorien. Baren ligger op ad den store sal, hvorfor der flere steder er revet et “grafisk hul” i tapetet med illusionen af, at man ser ind til publikummet.

Bygningen ligger i forbindelse med både hotel, konferencelokaler, bowlingcenter og et spillested. En overskulelig wayfinding er derfor blevet udarbejdet, der bidrager til det rustikke koncept med væg- og nedhængsskilte udformet som stålbjælker i samme stil, som er brugt ved opførelsen af bygningen.

Et veludført projekt, med så mange detaljer, at man umuligt kan fange dem alle ved blot ét besøg.

AAU SUND

I 2023 åbnede Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, AAU SUND, hvortil vi har leveret wayfinding og grafisk indretning. Det dagelige flow gennem huset består af flere forskellige brugergrupper bestående af bl.a. studerende, undervisere, forskere og gæster, hvilket stiller store krav til wayfindingen, så trafikken ledes ubesværet gennem bygningen. Ved hovedindgangen finder husets […]

House of Industry

I 2021 åbnede det nye House of Industry i Viborg, der sammenkæder både skoler, iværksætteri og erhverv. Til hele bygningen har vi designet grafisk udsmykning og wayfinding med kobling mellem det rå industrielle og det moderne minimalistiske. Vi har videreført bygningens karakteristiske rørføringer i den visuelle indretning på både vægge og […]

UNITY Aarhus

Den imponerende bygning UNITY Aarhus består af 652 lejligheder og en lang række fællesfaciliter, hvortil vi har udformet visuel indretning og wayfinding. Omkring bygningen ledes gæster rundt via pyloner og lysskilte, der leder mod hovedindgangen. Wayfindingen fortsætter indenfor i en piktogram-serie, der er special-designet til UNITY. Som en kombination mellem […]