LGC Biosearch

Intern dekoration i tråd med virksomhedens DNA
– bogstavelig talt!

I Lystrup ligger virksomheden LGC Biosearch Technologies, der specialiserer sig i at producere syntetisk DNA.

Ved ankomstarealet er glasvægge dekoreret i udskåret mat folie, der viser de fire nukleotider eller byggesten DNA består af , som er et gennemgående visuelt tema i bygningen.

Gæster kan ved ankomst betragte en maskine, der fremstiller syntetisk DNA, udstillet i en specialproduceret glasmontre. Herefter kan de benytte venteområdet, hvor virksomhedens logo og tagline er udført med lys.

LGC Biosearch Technologies mødelokaler er navngivet efter de fire forskellige DNA byggesten, hvor den kemiske strukturformel for lokalets navn er fremhævet i acryl, mens det øvrige udsnit af DNA-molekylet er udført i folie.

Virksomheden har afdelinger i flere byer fordelt over flere lande – disse er markeret på et verdenskort udført i sandblæst folie.

Et spændende projekt hvor virksomhedens arbejdsområde er inddraget i den visuelle dekoration – ned i den mindste detalje.

LGC Biosearch

I Lystrup ligger virksomheden LGC Biosearch Technologies, der specialiserer sig i at producere syntetisk DNA. Ved ankomstarealet er glasvægge dekoreret i udskåret mat folie, der viser de fire nukleotider – eller byggesten – DNA består af , som er et gennemgående visuelt tema i bygningen. Gæster kan ved ankomst betragte …

LGC Biosearch Læs videre »

EG

EG udvikler og leverer branche-software til mere end 21.0000 kunder i den private og offentlige sektor. Med udgangspunkt i kundens CVI har vi udformet visuelt koncept til den interne dekoration og diskretionsafskærmning. Inspireret af virksomhedens produkter, hvor flere løsninger kan sammensættes i forskellige kombinationer, er der udviklet et kube-koncept, som …

EG Læs videre »

A Place To

A Place To i Esbjerg er et nyt co-living koncept målrettet unge i uddannelse og erhvervsaktive, som netop har afsluttet deres uddannelse. Et byggeri der summer af kreativitet, og hvor man både finder lejligheder, hotelværelser, café, restaurant og fællefaciliteter – og endda en cykelkælder med tilhørende værksted. Hos Momentum har …

A Place To Læs videre »