LGC Biosearch

Intern dekoration i tråd med virksomhedens DNA
– bogstavelig talt!

I Lystrup ligger virksomheden LGC Biosearch Technologies, der specialiserer sig i at producere syntetisk DNA.

Ved ankomstarealet er glasvægge dekoreret i udskåret mat folie, der viser de fire nukleotider eller byggesten DNA består af , som er et gennemgående visuelt tema i bygningen.

Gæster kan ved ankomst betragte en maskine, der fremstiller syntetisk DNA, udstillet i en specialproduceret glasmontre. Herefter kan de benytte venteområdet, hvor virksomhedens logo og tagline er udført med lys.

LGC Biosearch Technologies mødelokaler er navngivet efter de fire forskellige DNA byggesten, hvor den kemiske strukturformel for lokalets navn er fremhævet i acryl, mens det øvrige udsnit af DNA-molekylet er udført i folie.

Virksomheden har afdelinger i flere byer fordelt over flere lande – disse er markeret på et verdenskort udført i sandblæst folie.

Et spændende projekt hvor virksomhedens arbejdsområde er inddraget i den visuelle dekoration – ned i den mindste detalje.

Tranekollegiet

I Risskov ligger det nye Tranekollegie, hvortil vi har udformet  wayfinding og visuel indretning. Kollegiet består af nye boliger, som er bygget sammen med nyrenoverede lokaler på området. For at lette beboeres og særligt gæsters færden på området, er wayfindingplanen inddelt efter farvekoder, der også bruges i den interne wayfinding. …

Tranekollegiet Læs videre »

Åhuset

Midt i Aalborg ligger det nybyggede lejlighedskompleks, Åhuset, hvortil vi har udformet visuel indretning og wayfinding. I samarbejde med Aalborg Stadsarkiv er gamle bykort og historiske billeder fra byen blevet udvalgt. Materialet er printet på filt, der med sin lidt grove struktur bidrager til den historiske stemning på billederne, der …

Åhuset Læs videre »

Godsbanekollegiet

I Aarhus Centrum ligger det nybyggede Godsbanekollegiet, hvor vi har udført wayfinding, skiltning og visuelt koncept. Kollegiet ligger på byens gamle godsbaneområde, hvortil den visuelle indretning har flere referencer. Ved ankomsten træder besøgende ind på “Study Street”, der forbinder alle fællesområderne. Herfra er der bl.a. adgang til studielokale, opholdsrum og …

Godsbanekollegiet Læs videre »