LGC Biosearch

Intern dekoration i tråd med virksomhedens DNA
– bogstavelig talt!

I Lystrup ligger virksomheden LGC Biosearch Technologies, der specialiserer sig i at producere syntetisk DNA.

Ved ankomstarealet er glasvægge dekoreret i udskåret mat folie, der viser de fire nukleotider eller byggesten DNA består af , som er et gennemgående visuelt tema i bygningen.

Gæster kan ved ankomst betragte en maskine, der fremstiller syntetisk DNA, udstillet i en specialproduceret glasmontre. Herefter kan de benytte venteområdet, hvor virksomhedens logo og tagline er udført med lys.

LGC Biosearch Technologies mødelokaler er navngivet efter de fire forskellige DNA byggesten, hvor den kemiske strukturformel for lokalets navn er fremhævet i acryl, mens det øvrige udsnit af DNA-molekylet er udført i folie.

Virksomheden har afdelinger i flere byer fordelt over flere lande – disse er markeret på et verdenskort udført i sandblæst folie.

Et spændende projekt hvor virksomhedens arbejdsområde er inddraget i den visuelle dekoration – ned i den mindste detalje.

vimeo-video-thumbnail

Elcon

ELCON er en installatørvirksomhed med afdelinger i hele landet. Med afsæt i deres nye brandmanual har vi formet wayfinding og ekstern skiltning omkring deres domicil i Brabrand. Indvendigt har vi udformet visuel indretning med rød tråd til bygningens materielle udtryk. Den interne wayfindings pictogramserie er skabt i et minimalistisk udtryk …

Elcon Læs videre »

Comwell

Comwell H.C. Andersen Odense er med sin centrale placering i byen et oplagt valg for både private og erhvervsdrivende. Hotellet er fordelt over tre matrikler, og råder bl.a. over administration, møde- og konferencelokaler, hvor Momentum har udviklet komplet wayfindigkoncept til at lede hotellets gæster og besøgende rundt på det store …

Comwell Læs videre »

Markusgården

I Øgadekvarteret i Aalborg ligger det nyopførte plejehjem, Markusgården, hvor Momentum-design har udført visuel indretning, skiltning og komplet wayfinding med udgangspunkt i arkitekturens farver og materialevalg. Ved ankomst til området bliver besøgende via pyloner ledt videre til hovedindgangen, hvor oversigtsskilte og velkomsttekst er udført i egetræ, der som materiale også …

Markusgården Læs videre »