LGC Biosearch

Intern dekoration i tråd med virksomhedens DNA
– bogstavelig talt!

I Lystrup ligger virksomheden LGC Biosearch Technologies, der specialiserer sig i at producere syntetisk DNA.

Ved ankomstarealet er glasvægge dekoreret i udskåret mat folie, der viser de fire nukleotider eller byggesten DNA består af , som er et gennemgående visuelt tema i bygningen.

Gæster kan ved ankomst betragte en maskine, der fremstiller syntetisk DNA, udstillet i en specialproduceret glasmontre. Herefter kan de benytte venteområdet, hvor virksomhedens logo og tagline er udført med lys.

LGC Biosearch Technologies mødelokaler er navngivet efter de fire forskellige DNA byggesten, hvor den kemiske strukturformel for lokalets navn er fremhævet i acryl, mens det øvrige udsnit af DNA-molekylet er udført i folie.

Virksomheden har afdelinger i flere byer fordelt over flere lande – disse er markeret på et verdenskort udført i sandblæst folie.

Et spændende projekt hvor virksomhedens arbejdsområde er inddraget i den visuelle dekoration – ned i den mindste detalje.

House of Industry

I 2021 åbnede det nye House of Industry i Viborg, der sammenkæder både skoler, iværksætteri og erhverv. Til hele bygningen har vi designet grafisk udsmykning og wayfinding med kobling mellem det rå industrielle og det moderne minimalistiske. Vi har videreført bygningens karakteristiske rørføringer i den visuelle indretning på både vægge og […]

UNITY Aarhus

Den imponerende bygning UNITY Aarhus består af 652 lejligheder og en lang række fællesfaciliter, hvortil vi har udformet visuel indretning og wayfinding. Omkring bygningen ledes gæster rundt via pyloner og lysskilte, der leder mod hovedindgangen. Wayfindingen fortsætter indenfor i en piktogram-serie, der er special-designet til UNITY. Som en kombination mellem […]

Guldboxen

I sensommeren 2023 åbnede Nykøbing Falster Hallens nye mulithal, Guldboxen, hvortil vi har udført wayfinding og visuel indretning. På ruderne omkring bygningen er der udført vertikal glasgrafik inspireret af bygningens facade, hvorpå der også er monteret hallens nye logo. Inde i bygningen er der placeret sektionsoversigter i to typer akryl, […]