LGC Biosearch

Intern dekoration i tråd med virksomhedens DNA
– bogstavelig talt!

I Lystrup ligger virksomheden LGC Biosearch Technologies, der specialiserer sig i at producere syntetisk DNA.

Ved ankomstarealet er glasvægge dekoreret i udskåret mat folie, der viser de fire nukleotider eller byggesten DNA består af , som er et gennemgående visuelt tema i bygningen.

Gæster kan ved ankomst betragte en maskine, der fremstiller syntetisk DNA, udstillet i en specialproduceret glasmontre. Herefter kan de benytte venteområdet, hvor virksomhedens logo og tagline er udført med lys.

LGC Biosearch Technologies mødelokaler er navngivet efter de fire forskellige DNA byggesten, hvor den kemiske strukturformel for lokalets navn er fremhævet i acryl, mens det øvrige udsnit af DNA-molekylet er udført i folie.

Virksomheden har afdelinger i flere byer fordelt over flere lande – disse er markeret på et verdenskort udført i sandblæst folie.

Et spændende projekt hvor virksomhedens arbejdsområde er inddraget i den visuelle dekoration – ned i den mindste detalje.

Woods

Woods driver gennemtænkte kontorhoteller og kontorlejemål med lokaler til virksomheder i alle størrelser – fra start-ups til etablerede. Til den imponerende bygning Augusthus i København har vi udformet wayfinding – bl.a. med niveauer i supergrafik placeret på elevatortårnets rå beton. Til kontorer og mødelokaler op gennem bygningen har vi udformet glasgrafik …

Woods Læs videre »

Stock Group

Stock Group er totalleverandør af varer inde for food, nearfood og nonfood. Virksomheden har i 2023 bygget nyt domicil i Vejle, hvortil vi har udformet wayfinding og visuel indretning. Til kontorer og mødelokaler, har vi udført glasgrafik og diskretionsfolie. Løsningerne er lavet med folie på både forside og bagside af …

Stock Group Læs videre »

BEWI

BEWI er international leverandør af emballage, komponenter og isoleringsløsninger til en bred række af brancher. Til deres afdeling i Hobro og Holbæk har vi hjulpet med implementering af deres brand og visuelle identitet i bygningen. Værdier og statements i filt er opført på vægge, ligesom fotostater skaber liv og stemning …

BEWI Læs videre »