Ipart og Washbox

Tankstationens og vaskehallens univers
overført til virksomhedens lokaler

Ipart og Washbox laver ”plug-and-play” tankstationer og vaskehaller – modulære og præfabrikerede løsninger, der bidrager til en hurtig montering hos kunden. Inspireret af turen til tankstationen og vaskehallen har vi udformet og leveret grafisk koncept til deres kontorer og produktion i Hammel.

Diskretionsfolie på glas og ruder omkring kontorer og mødelokaler er inspireret af sæbeskummet på forruden af bilen, når bilvasken starter. Udført i hhv. hel- og halvdækkende folie med print. Billederne på væggene er udført i acryl, og viser øjebliksbilleder fra tankstationen og vaskehallens univers – herunder kundens egne referencebilleder fra virksomhedernes udførte projekter.

Ved overgangen fra kontormiljø til produktion er der opsat grafisk materiale på døre og vægge, der tilføjer dybe til lokalerne.

I produktionen fortsættes universet fra vaskehallen med sæbebobler på vægge omkring håndvaske og supergrafik på væggene.

“Momentum har hjulpet os med at skabe en visuel identitet i vores bygning, der ikke kun afspejler vores virksomhed men også vores produktområder”, Sabrina Dahl, Ipart.

House of Industry

I 2021 åbnede det nye House of Industry i Viborg, der sammenkæder både skoler, iværksætteri og erhverv. Til hele bygningen har vi designet grafisk udsmykning og wayfinding med kobling mellem det rå industrielle og det moderne minimalistiske. Vi har videreført bygningens karakteristiske rørføringer i den visuelle indretning på både vægge og […]

UNITY Aarhus

Den imponerende bygning UNITY Aarhus består af 652 lejligheder og en lang række fællesfaciliter, hvortil vi har udformet visuel indretning og wayfinding. Omkring bygningen ledes gæster rundt via pyloner og lysskilte, der leder mod hovedindgangen. Wayfindingen fortsætter indenfor i en piktogram-serie, der er special-designet til UNITY. Som en kombination mellem […]

Guldboxen

I sensommeren 2023 åbnede Nykøbing Falster Hallens nye mulithal, Guldboxen, hvortil vi har udført wayfinding og visuel indretning. På ruderne omkring bygningen er der udført vertikal glasgrafik inspireret af bygningens facade, hvorpå der også er monteret hallens nye logo. Inde i bygningen er der placeret sektionsoversigter i to typer akryl, […]