Ipart og Washbox

Tankstationens og vaskehallens univers
overført til virksomhedens lokaler

Ipart og Washbox laver ”plug-and-play” tankstationer og vaskehaller – modulære og præfabrikerede løsninger, der bidrager til en hurtig montering hos kunden. Inspireret af turen til tankstationen og vaskehallen har vi udformet og leveret grafisk koncept til deres kontorer og produktion i Hammel.

Diskretionsfolie på glas og ruder omkring kontorer og mødelokaler er inspireret af sæbeskummet på forruden af bilen, når bilvasken starter. Udført i hhv. hel- og halvdækkende folie med print. Billederne på væggene er udført i acryl, og viser øjebliksbilleder fra tankstationen og vaskehallens univers – herunder kundens egne referencebilleder fra virksomhedernes udførte projekter.

Ved overgangen fra kontormiljø til produktion er der opsat grafisk materiale på døre og vægge, der tilføjer dybe til lokalerne.

I produktionen fortsættes universet fra vaskehallen med sæbebobler på vægge omkring håndvaske og supergrafik på væggene.

“Momentum har hjulpet os med at skabe en visuel identitet i vores bygning, der ikke kun afspejler vores virksomhed men også vores produktområder”, Sabrina Dahl, Ipart.

vimeo-video-thumbnail

Markusgården

I Øgadekvarteret i Aalborg ligger det nyopførte plejehjem, Markusgården, hvor Momentum-design har udført visuel indretning, skiltning og komplet wayfinding med udgangspunkt i arkitekturens farver og materialevalg. Ved ankomst til området bliver besøgende via pyloner ledt videre til hovedindgangen, hvor oversigtsskilte og velkomsttekst er udført i egetræ, der som materiale også …

Markusgården Læs videre »

Ipart og Washbox

Ipart og Washbox laver ”plug-and-play” tankstationer og vaskehaller – modulære og præfabrikerede løsninger, der bidrager til en hurtig montering hos kunden. Inspireret af turen til tankstationen og vaskehallen har vi udformet og leveret grafisk koncept til deres kontorer og produktion i Hammel. Diskretionsfolie på glas og ruder omkring kontorer og …

Ipart og Washbox Læs videre »

Tinghallen

Tinghallen i Viborg er byens kulturelle epicenter med både messer, arrangementer, shows og koncerter. Momentum har udarbejdet og leveret komplet wayfinding og visuelt koncept med hyldest til både nationale og internationale kunstnere. Byggeriet er nyrenoveret, lyst og moderne og som kontrast, er det visuelle koncept udformet med rustikke undertoner. Vægdekorationerne …

Tinghallen Læs videre »