Ipart og Washbox

Tankstationens og vaskehallens univers
overført til virksomhedens lokaler

Ipart og Washbox laver ”plug-and-play” tankstationer og vaskehaller – modulære og præfabrikerede løsninger, der bidrager til en hurtig montering hos kunden. Inspireret af turen til tankstationen og vaskehallen har vi udformet og leveret grafisk koncept til deres kontorer og produktion i Hammel.

Diskretionsfolie på glas og ruder omkring kontorer og mødelokaler er inspireret af sæbeskummet på forruden af bilen, når bilvasken starter. Udført i hhv. hel- og halvdækkende folie med print. Billederne på væggene er udført i acryl, og viser øjebliksbilleder fra tankstationen og vaskehallens univers – herunder kundens egne referencebilleder fra virksomhedernes udførte projekter.

Ved overgangen fra kontormiljø til produktion er der opsat grafisk materiale på døre og vægge, der tilføjer dybe til lokalerne.

I produktionen fortsættes universet fra vaskehallen med sæbebobler på vægge omkring håndvaske og supergrafik på væggene.

“Momentum har hjulpet os med at skabe en visuel identitet i vores bygning, der ikke kun afspejler vores virksomhed men også vores produktområder”, Sabrina Dahl, Ipart.

Woods

Woods driver gennemtænkte kontorhoteller og kontorlejemål med lokaler til virksomheder i alle størrelser – fra start-ups til etablerede. Til den imponerende bygning Augusthus i København har vi udformet wayfinding – bl.a. med niveauer i supergrafik placeret på elevatortårnets rå beton. Til kontorer og mødelokaler op gennem bygningen har vi udformet glasgrafik …

Woods Læs videre »

Stock Group

Stock Group er totalleverandør af varer inde for food, nearfood og nonfood. Virksomheden har i 2023 bygget nyt domicil i Vejle, hvortil vi har udformet wayfinding og visuel indretning. Til kontorer og mødelokaler, har vi udført glasgrafik og diskretionsfolie. Løsningerne er lavet med folie på både forside og bagside af …

Stock Group Læs videre »

BEWI

BEWI er international leverandør af emballage, komponenter og isoleringsløsninger til en bred række af brancher. Til deres afdeling i Hobro og Holbæk har vi hjulpet med implementering af deres brand og visuelle identitet i bygningen. Værdier og statements i filt er opført på vægge, ligesom fotostater skaber liv og stemning …

BEWI Læs videre »