Ipart og Washbox

Tankstationens og vaskehallens univers
overført til virksomhedens lokaler

Ipart og Washbox laver ”plug-and-play” tankstationer og vaskehaller – modulære og præfabrikerede løsninger, der bidrager til en hurtig montering hos kunden. Inspireret af turen til tankstationen og vaskehallen har vi udformet og leveret grafisk koncept til deres kontorer og produktion i Hammel.

Diskretionsfolie på glas og ruder omkring kontorer og mødelokaler er inspireret af sæbeskummet på forruden af bilen, når bilvasken starter. Udført i hhv. hel- og halvdækkende folie med print. Billederne på væggene er udført i acryl, og viser øjebliksbilleder fra tankstationen og vaskehallens univers – herunder kundens egne referencebilleder fra virksomhedernes udførte projekter.

Ved overgangen fra kontormiljø til produktion er der opsat grafisk materiale på døre og vægge, der tilføjer dybe til lokalerne.

I produktionen fortsættes universet fra vaskehallen med sæbebobler på vægge omkring håndvaske og supergrafik på væggene.

“Momentum har hjulpet os med at skabe en visuel identitet i vores bygning, der ikke kun afspejler vores virksomhed men også vores produktområder”, Ipart.

Schaub Parken

I Esbjerg er Schaub Parken ved at blive opført – et nyt, grønt og bæredygtigt boligområde bestående af ejendomme, der bygges i flere etaper, og kommer til at indeholde både erhverv, almene- og private boliger. Vi har udformet en komplet wayfindingplan for hele det kommende område med udgangspunkt i projektets […]

AAU SUND

I 2023 åbnede Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, AAU SUND, hvortil vi har leveret wayfinding og grafisk indretning. Det dagelige flow gennem huset består af flere forskellige brugergrupper bestående af bl.a. studerende, undervisere, forskere og gæster, hvilket stiller store krav til wayfindingen, så trafikken ledes ubesværet gennem bygningen. Ved hovedindgangen finder husets […]

House of Industry

I 2021 åbnede det nye House of Industry i Viborg, der sammenkæder både skoler, iværksætteri og erhverv. Til hele bygningen har vi designet grafisk udsmykning og wayfinding med kobling mellem det rå industrielle og det moderne minimalistiske. Vi har videreført bygningens karakteristiske rørføringer i den visuelle indretning på både vægge og […]