Ipart og Washbox

Tankstationens og vaskehallens univers
overført til virksomhedens lokaler

Ipart og Washbox laver ”plug-and-play” tankstationer og vaskehaller – modulære og præfabrikerede løsninger, der bidrager til en hurtig montering hos kunden. Inspireret af turen til tankstationen og vaskehallen har vi udformet og leveret grafisk koncept til deres kontorer og produktion i Hammel.

Diskretionsfolie på glas og ruder omkring kontorer og mødelokaler er inspireret af sæbeskummet på forruden af bilen, når bilvasken starter. Udført i hhv. hel- og halvdækkende folie med print. Billederne på væggene er udført i acryl, og viser øjebliksbilleder fra tankstationen og vaskehallens univers – herunder kundens egne referencebilleder fra virksomhedernes udførte projekter.

Ved overgangen fra kontormiljø til produktion er der opsat grafisk materiale på døre og vægge, der tilføjer dybe til lokalerne.

I produktionen fortsættes universet fra vaskehallen med sæbebobler på vægge omkring håndvaske og supergrafik på væggene.

“Momentum har hjulpet os med at skabe en visuel identitet i vores bygning, der ikke kun afspejler vores virksomhed men også vores produktområder”, Sabrina Dahl, Ipart.

Åhuset

Midt i Aalborg ligger det nybyggede lejlighedskompleks, Åhuset, hvortil vi har udformet visuel indretning og wayfinding. I samarbejde med Aalborg Stadsarkiv er gamle bykort og historiske billeder fra byen blevet udvalgt. Materialet er printet på filt, der med sin lidt grove struktur bidrager til den historiske stemning på billederne, der …

Åhuset Læs videre »

Godsbanekollegiet

I Aarhus Centrum ligger det nybyggede Godsbanekollegiet, hvor vi har udført wayfinding, skiltning og visuelt koncept. Kollegiet ligger på byens gamle godsbaneområde, hvortil den visuelle indretning har flere referencer. Ved ankomsten træder besøgende ind på “Study Street”, der forbinder alle fællesområderne. Herfra er der bl.a. adgang til studielokale, opholdsrum og …

Godsbanekollegiet Læs videre »

Elcon

ELCON er en installatørvirksomhed med afdelinger i hele landet. Med afsæt i deres nye brandmanual har vi formet wayfinding og ekstern skiltning omkring deres domicil i Brabrand. Indvendigt har vi udformet visuel indretning med rød tråd til bygningens materielle udtryk. Den interne wayfindings pictogramserie er skabt i et minimalistisk udtryk …

Elcon Læs videre »