House of Industry

Visuel identitet og wayfinding
der kobler det klassiske og moderne

I 2021 åbnede det nye House of Industry i Viborg, der sammenkæder både skoler, iværksætteri og erhverv.

Til hele bygningen har vi designet grafisk udsmykning og wayfinding med kobling mellem det rå industrielle og det moderne minimalistiske.

Vi har videreført bygningens karakteristiske rørføringer i den visuelle indretning på både vægge og glas. Konceptet er udført i metalfolie i både kobber og aluminium.

I ankomstområdet mødes man af en stor oversigtstavle, der giver gæster et overblik over bygningens beboere, ligesom der er monteret etagenumre som supergrafik på hvert niveau ved trapperne.

Wayfindingen understøttes også med beboernes navne på glaspartierne op gennem bygningen.

Derudover er der designet en piktogramserie, der hænger sammen med det grafiske udtryk.

Logoet er tegnet med rør tråd til bygningens kobberfarvede rør i en kobling mellem et minimalistisk og industrielt udtryk.

Bygningen er opført af Ejegod Ejendomme, og wayfindingen og den visuelle indretning er udformet med klare referencer til ejendommens arkitektur og stil.

Schaub Parken

I Esbjerg er Schaub Parken ved at blive opført – et nyt, grønt og bæredygtigt boligområde bestående af ejendomme, der bygges i flere etaper, og kommer til at indeholde både erhverv, almene- og private boliger. Vi har udformet en komplet wayfindingplan for hele det kommende område med udgangspunkt i projektets […]

AAU SUND

I 2023 åbnede Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, AAU SUND, hvortil vi har leveret wayfinding og grafisk indretning. Det dagelige flow gennem huset består af flere forskellige brugergrupper bestående af bl.a. studerende, undervisere, forskere og gæster, hvilket stiller store krav til wayfindingen, så trafikken ledes ubesværet gennem bygningen. Ved hovedindgangen finder husets […]

House of Industry

I 2021 åbnede det nye House of Industry i Viborg, der sammenkæder både skoler, iværksætteri og erhverv. Til hele bygningen har vi designet grafisk udsmykning og wayfinding med kobling mellem det rå industrielle og det moderne minimalistiske. Vi har videreført bygningens karakteristiske rørføringer i den visuelle indretning på både vægge og […]