House of Industry

Visuel identitet og wayfinding
der kobler det klassiske og moderne

I 2021 åbnede det nye House of Industry i Viborg, der sammenkæder både skoler, iværksætteri og erhverv.

Til hele bygningen har vi designet grafisk udsmykning og wayfinding med kobling mellem det rå industrielle og det moderne minimalistiske.

Vi har videreført bygningens karakteristiske rørføringer i den visuelle indretning på både vægge og glas. Konceptet er udført i metalfolie i både kobber og aluminium.

I ankomstområdet mødes man af en stor oversigtstavle, der giver gæster et overblik over bygningens beboere, ligesom der er monteret etagenumre som supergrafik på hvert niveau ved trapperne.

Wayfindingen understøttes også med beboernes navne på glaspartierne op gennem bygningen.

Derudover er der designet en piktogramserie, der hænger sammen med det grafiske udtryk.

Logoet er tegnet med rør tråd til bygningens kobberfarvede rør i en kobling mellem et minimalistisk og industrielt udtryk.

Bygningen er opført af Ejegod Ejendomme, og wayfindingen og den visuelle indretning er udformet med klare referencer til ejendommens arkitektur og stil.

House of Industry

I 2021 åbnede det nye House of Industry i Viborg, der sammenkæder både skoler, iværksætteri og erhverv. Til hele bygningen har vi designet grafisk udsmykning og wayfinding med kobling mellem det rå industrielle og det moderne minimalistiske. Vi har videreført bygningens karakteristiske rørføringer i den visuelle indretning på både vægge og […]

UNITY Aarhus

Den imponerende bygning UNITY Aarhus består af 652 lejligheder og en lang række fællesfaciliter, hvortil vi har udformet visuel indretning og wayfinding. Omkring bygningen ledes gæster rundt via pyloner og lysskilte, der leder mod hovedindgangen. Wayfindingen fortsætter indenfor i en piktogram-serie, der er special-designet til UNITY. Som en kombination mellem […]

Guldboxen

I sensommeren 2023 åbnede Nykøbing Falster Hallens nye mulithal, Guldboxen, hvortil vi har udført wayfinding og visuel indretning. På ruderne omkring bygningen er der udført vertikal glasgrafik inspireret af bygningens facade, hvorpå der også er monteret hallens nye logo. Inde i bygningen er der placeret sektionsoversigter i to typer akryl, […]