Godsbanekollegiet

Liv og kreativitet på væggene
bidrager til det gode studieliv

I Aarhus Centrum ligger det nybyggede Godsbanekollegiet, hvor vi har udført wayfinding, skiltning og visuelt koncept. Kollegiet ligger på byens gamle godsbaneområde, hvortil den visuelle indretning har flere referencer.

Ved ankomsten træder besøgende ind på “Study Street”, der forbinder alle fællesområderne. Herfra er der bl.a. adgang til studielokale, opholdsrum og køkken. På glasruder er diskretionsfolien udført som togbanens forbindelseslinjer – både i en let version ved køkkenområdet og i en mere dækkende version ved studieområderne.

I studielokalerne er der monteret megagrafik på væggene i form af en stor notesblok. Der er påført whiteboard-laminat, så de studerende kan inddrage væggene i deres arbejde og skrive på dem.

I et opholdsrum er der skabt en optisk illusion af, at rummet forlænges ind i en togvogn. I et andet opholdsrum er der monteret print af træstammer på væggene og en “trækrone” i loftet, der er monteret for at skjule et ventilationsanlæg.

Kollegiet råder også over et fitnessrum, hvor motiverende tekster i filt er opsat på de rå betonvægge. I vaskeriet er der opsat megagrafik i bobler med humoristiske tekster.

Et spændende projekt, hvor den visuelle indretning bringer historie og sjæl ind i de nybyggede lokaler.

Woods

Woods driver gennemtænkte kontorhoteller og kontorlejemål med lokaler til virksomheder i alle størrelser – fra start-ups til etablerede. Til den imponerende bygning Augusthus i København har vi udformet wayfinding – bl.a. med niveauer i supergrafik placeret på elevatortårnets rå beton. Til kontorer og mødelokaler op gennem bygningen har vi udformet glasgrafik …

Woods Læs videre »

Stock Group

Stock Group er totalleverandør af varer inde for food, nearfood og nonfood. Virksomheden har i 2023 bygget nyt domicil i Vejle, hvortil vi har udformet wayfinding og visuel indretning. Til kontorer og mødelokaler, har vi udført glasgrafik og diskretionsfolie. Løsningerne er lavet med folie på både forside og bagside af …

Stock Group Læs videre »

BEWI

BEWI er international leverandør af emballage, komponenter og isoleringsløsninger til en bred række af brancher. Til deres afdeling i Hobro og Holbæk har vi hjulpet med implementering af deres brand og visuelle identitet i bygningen. Værdier og statements i filt er opført på vægge, ligesom fotostater skaber liv og stemning …

BEWI Læs videre »