Godsbanekollegiet

Liv og kreativitet på væggene
bidrager til det gode studieliv

I Aarhus Centrum ligger det nybyggede Godsbanekollegiet, hvor vi har udført wayfinding, skiltning og visuelt koncept. Kollegiet ligger på byens gamle godsbaneområde, hvortil den visuelle indretning har flere referencer.

Ved ankomsten træder besøgende ind på “Study Street”, der forbinder alle fællesområderne. Herfra er der bl.a. adgang til studielokale, opholdsrum og køkken. På glasruder er diskretionsfolien udført som togbanens forbindelseslinjer – både i en let version ved køkkenområdet og i en mere dækkende version ved studieområderne.

I studielokalerne er der monteret megagrafik på væggene i form af en stor notesblok. Der er påført whiteboard-laminat, så de studerende kan inddrage væggene i deres arbejde og skrive på dem.

I et opholdsrum er der skabt en optisk illusion af, at rummet forlænges ind i en togvogn. I et andet opholdsrum er der monteret print af træstammer på væggene og en “trækrone” i loftet, der er monteret for at skjule et ventilationsanlæg.

Kollegiet råder også over et fitnessrum, hvor motiverende tekster i filt er opsat på de rå betonvægge. I vaskeriet er der opsat megagrafik i bobler med humoristiske tekster.

Et spændende projekt, hvor den visuelle indretning bringer historie og sjæl ind i de nybyggede lokaler.

House of Industry

I 2021 åbnede det nye House of Industry i Viborg, der sammenkæder både skoler, iværksætteri og erhverv. Til hele bygningen har vi designet grafisk udsmykning og wayfinding med kobling mellem det rå industrielle og det moderne minimalistiske. Vi har videreført bygningens karakteristiske rørføringer i den visuelle indretning på både vægge og […]

UNITY Aarhus

Den imponerende bygning UNITY Aarhus består af 652 lejligheder og en lang række fællesfaciliter, hvortil vi har udformet visuel indretning og wayfinding. Omkring bygningen ledes gæster rundt via pyloner og lysskilte, der leder mod hovedindgangen. Wayfindingen fortsætter indenfor i en piktogram-serie, der er special-designet til UNITY. Som en kombination mellem […]

Guldboxen

I sensommeren 2023 åbnede Nykøbing Falster Hallens nye mulithal, Guldboxen, hvortil vi har udført wayfinding og visuel indretning. På ruderne omkring bygningen er der udført vertikal glasgrafik inspireret af bygningens facade, hvorpå der også er monteret hallens nye logo. Inde i bygningen er der placeret sektionsoversigter i to typer akryl, […]