Godsbanekollegiet

Liv og kreativitet på væggene
som bidrag til det gode studieliv

I Aarhus Centrum ligger det nybyggede Godsbanekollegiet, hvor vi har udført wayfinding, skiltning og visuelt koncept. Kollegiet ligger på byens gamle godsbaneområde, hvortil den visuelle indretning har flere referencer.

Ved ankomsten træder besøgende ind på “Study Street”, der forbinder alle fællesområderne. Herfra er der bl.a. adgang til studielokale, opholdsrum og køkken. På glasruder er diskretionsfolien udført som togbanens forbindelseslinjer – både i en let version ved køkkenområdet og i en mere dækkende version ved studieområderne.

I studielokalerne er der monteret megagrafik på væggene i form af en stor notesblok. Der er påført whiteboard-laminat, så de studerende kan inddrage væggene i deres arbejde og skrive på dem.

I et opholdsrum er der skabt en optisk illusion af, at rummet forlænges ind i en togvogn. I et andet opholdsrum er der monteret print af træstammer på væggene og en “trækrone” i loftet, der er monteret for at skjule et ventilationsanlæg.

Kollegiet råder også over et fitnessrum, hvor motiverende tekster i filt er opsat på de rå betonvægge. I vaskeriet er der opsat megagrafik i bobler med humoristiske tekster.

Et spændende projekt, hvor den visuelle indretning bringer historie og sjæl ind i de nybyggede lokaler.

vimeo-video-thumbnail

Elcon

ELCON er en installatørvirksomhed med afdelinger i hele landet. Med afsæt i deres nye brandmanual har vi formet wayfinding og ekstern skiltning omkring deres domicil i Brabrand. Indvendigt har vi udformet visuel indretning med rød tråd til bygningens materielle udtryk. Den interne wayfindings pictogramserie er skabt i et minimalistisk udtryk …

Elcon Læs videre »

Comwell

Comwell H.C. Andersen Odense er med sin centrale placering i byen et oplagt valg for både private og erhvervsdrivende. Hotellet er fordelt over tre matrikler, og råder bl.a. over administration, møde- og konferencelokaler, hvor Momentum har udviklet komplet wayfindigkoncept til at lede hotellets gæster og besøgende rundt på det store …

Comwell Læs videre »

Markusgården

I Øgadekvarteret i Aalborg ligger det nyopførte plejehjem, Markusgården, hvor Momentum-design har udført visuel indretning, skiltning og komplet wayfinding med udgangspunkt i arkitekturens farver og materialevalg. Ved ankomst til området bliver besøgende via pyloner ledt videre til hovedindgangen, hvor oversigtsskilte og velkomsttekst er udført i egetræ, der som materiale også …

Markusgården Læs videre »