AAU SUND

Wayfinding og grafisk indretning
med sundhedsvidenskaben som omdrejningspunkt

I 2023 åbnede Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, AAU SUND, hvortil vi har leveret wayfinding og grafisk indretning.

Det dagelige flow gennem huset består af flere forskellige brugergrupper bestående af bl.a. studerende, undervisere, forskere og gæster, hvilket stiller store krav til wayfindingen, så trafikken ledes ubesværet gennem bygningen.

Ved hovedindgangen finder husets brugere en komplet oversigt over områder og lokaler i den store bygning, så de kan danne sig et overblik. Herfra ledes de videre i bygningen, hvor wayfindingen forsætter på væggene og suppleres med piktogrammer og etageoversigter.

Huset er omdrejningspunkt for det sundhedsvidenskabelige, og lige netop dét tema er blevet  videreført i det visuelle koncept.

Bygningens mødelokaler er navngivet efter emner fra kroppens anatomi, og glasdekorationen er udformet efter de enkelte temaer.

Derudover er der monteret en visuel ”puls” gennem hele huset – udført i diskretionsfolie på ruderne til flere af bygningens yderligere lokaler.

Resultatet er blevet en funktionel wayfinding og et behageligt grafisk udtryk, der passer naturligt ind i de åbne og lyse omgivelser.

AAU SUND

I 2023 åbnede Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, AAU SUND, hvortil vi har leveret wayfinding og grafisk indretning. Det dagelige flow gennem huset består af flere forskellige brugergrupper bestående af bl.a. studerende, undervisere, forskere og gæster, hvilket stiller store krav til wayfindingen, så trafikken ledes ubesværet gennem bygningen. Ved hovedindgangen finder husets […]

House of Industry

I 2021 åbnede det nye House of Industry i Viborg, der sammenkæder både skoler, iværksætteri og erhverv. Til hele bygningen har vi designet grafisk udsmykning og wayfinding med kobling mellem det rå industrielle og det moderne minimalistiske. Vi har videreført bygningens karakteristiske rørføringer i den visuelle indretning på både vægge og […]

UNITY Aarhus

Den imponerende bygning UNITY Aarhus består af 652 lejligheder og en lang række fællesfaciliter, hvortil vi har udformet visuel indretning og wayfinding. Omkring bygningen ledes gæster rundt via pyloner og lysskilte, der leder mod hovedindgangen. Wayfindingen fortsætter indenfor i en piktogram-serie, der er special-designet til UNITY. Som en kombination mellem […]