A Place To

Visuel linje og wayfinding i et nyt co-living koncept

A Place To i Esbjerg er et nyt co-living koncept målrettet unge i uddannelse og erhvervsaktive, som netop har afsluttet deres uddannelse. Et byggeri der summer af kreativitet, og hvor man både finder lejligheder, hotelværelser, café, restaurant og fællefaciliteter – og endda en cykelkælder med tilhørende værksted.

Hos Momentum har vi formet det visuelle koncept med fokus på en humoristisk kommunikation med brugeren. Udover flotte elementer som et stort logo udført i mos, er der flere særlige visuelle detaljer og elementer, der henvender sig direkte til brugerne.

Fremfor at udtone faste installationer som brandskabe, er de fremhævet med supergrafik. I bygningens yoga-rum er der lavet en optisk illusion, hvor et foto af Esbjergs kyst er “hugget ud” i væggen. I vaskekælderen er der lavet visuelle “vaskeguides”, og skabt plads til, at forsvundne sokker kan finde hjem igen. I cykelkælderen er der lavet et særligt hjul, der kan hjælpe beboerne med at bestemme dagens destination. I depotrummene er gangene blevet “forlænget” via optiske illusioner, hvor der indsat “ekstra beboere” for enden.

Et særdeles kreativt og gennemført projekt, med mange unikke detaljer.

House of Industry

I 2021 åbnede det nye House of Industry i Viborg, der sammenkæder både skoler, iværksætteri og erhverv. Til hele bygningen har vi designet grafisk udsmykning og wayfinding med kobling mellem det rå industrielle og det moderne minimalistiske. Vi har videreført bygningens karakteristiske rørføringer i den visuelle indretning på både vægge og […]

UNITY Aarhus

Den imponerende bygning UNITY Aarhus består af 652 lejligheder og en lang række fællesfaciliter, hvortil vi har udformet visuel indretning og wayfinding. Omkring bygningen ledes gæster rundt via pyloner og lysskilte, der leder mod hovedindgangen. Wayfindingen fortsætter indenfor i en piktogram-serie, der er special-designet til UNITY. Som en kombination mellem […]

Guldboxen

I sensommeren 2023 åbnede Nykøbing Falster Hallens nye mulithal, Guldboxen, hvortil vi har udført wayfinding og visuel indretning. På ruderne omkring bygningen er der udført vertikal glasgrafik inspireret af bygningens facade, hvorpå der også er monteret hallens nye logo. Inde i bygningen er der placeret sektionsoversigter i to typer akryl, […]