Augmented Reality (AR)

Med AR kan du vise rundt i din bygning, dit showroom eller udstilling via tablets og smartphones.

icon_600x600_ar

Læg et digitalt lag på virkeligheden

Augmented Reality, eller forstærket virkelighed, er en ny digital måde, at vise rundt på som kan tilpasses dine behov
– uanset om det skal bruges hos en uddannelsesinstitution, et hospital, en produktionsvirksomhed, en forretning eller et showroom.

Vis vej fra din hovedindgang til et bestemt lokale. Giv en guidet tur gennem din virksomhed, butik eller udstilling – mulighederne er mange, og det hele foregår via vores app, som kan tilpasses den enkelte bruger.

icon_600x600_ar

Én App - mange muligheder

Når vi udformer AR-løsninger, arbejder vi typisk inden for de tre kategorier:

Wayfinding, hvor appen kan vise vej i din virksomhed, din uddannelsesinstitution eller ligefrem hospital.

Oplevelsesdesign, hvor appen prikker til brugernes nysgerrighed, ved at give dem muligheden for at udvide informationerne på dine produkter i enten din forretning, din udstilling eller dit showroom.

Facility management, hvor appen bruges internt i din virksomhed som værktøj til uddannelse eller som en guide til reparation og vedligehold af fx udstyr og maskiner.

AR_03_2

Sådan fungerer det

Check ind i appen: Med en smartphone eller tablet checker brugeren ind i appen, som giver flere muligheder:

Følg ruten: Skal der vises vej til et bestemt lokale (og endda måske flere), kan appen vise vejen ved at lægge pile langs jorden - og afviges der fra ruten, guider pilene hurtigt brugeren tilbage på sporet.

Gå på opdagelse: Ønsker du at lægge infomationer ind på ruten, som brugen kan interagere med ved at klikke på dem, kan det gøres via både tekst, billeder og video.

Alt efter behov: Det kan også være, at du ikke har en bestemt rute, men du i stedet ønsker at tilføje informationer bestemte steder i din virksomhed som fx i din forretning eller dit showroom.

...det hele foregår digitalt i appen, hvor der nemt kan ændres og tilføjes efter behov.

AR_05
AR_04_1

Tekst, billeder og video

Appen viser rundt og giver informationer via tekst, billeder og video.

Har du fx et showroom, kan du til dine varer tilknytte en beskrivelse, et billede eller en video, der forklarer mere.

Appen kan også være et nyttigt redskab til vedligehold af installationer i din virksomhed, da den udfra hver maskine, værktøj eller rør kan indsættes en guide til, hvordan den håndteres.

AR_06-2

Intet behov for tekniske installationer

Vi foretager en 3D-scanning af din bygning, så appen kan vise rundt med få centimeters nøjagtighed i din bygning - uanset hvor mange etager, den har. Der er ikke behov for installationer af teknisk udstyr eller lignende i din bygning.

Appen tilføjer informationerne som et "lag" på skærmen, og da bygningen er scannet i 3D, kan den vise elementerne meget præcist, som om de var der i virkeligheden. Nærmer man sig et element, bliver det større - bevæger man sig væk fra det, bliver det mindre.

 

AR_07-2

Uanede muligheder

Appen kan tilpasses dine behov - uanset om du har en stor og kompleks bygning, hvor du ønsker komplet digital wayfinding, eller du har et mindre showroom, du ønsker at gøre interaktivt - det eneste din bruger behøver er en smartphone eller en tablet.

Skulle der opstå behov for ændringer i wayfindingen eller præsentationerne, kan de løbende rettes og ændres.

Vil du høre mere om mulighederne hos AR i din virksomhed, firma eller institution, så tøv ikke med at kontakte vores AR-specialist.

FrederikT_2560x1707px

"AR kan bruges i både store komplekse bygninger og i mindre showrooms, da der er mange muligheder for at tilpasse appen efter jeres behov"
Frederik Thorsen  / AR-specialist

Book en demonstration

- og lad os vise dig hvad appen kan!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.